woensdag 19 juni 2013

Rollatorkeuring in Zeist

Bij de WelCom Careshop aan de Voorheuvel 75 in Zeist kunt u van 19 juni tot 22 juni terecht om uw rollator gratis te laten keuren. Ook het afstellen van uw rollator is deze 4 dagen gratis!

Eigenaar Jan Heijns vertelt waarom deze Rollator APK zo belangrijk is: ‘‘Uit eigen onderzoek blijkt dat ouderen vaak met een onveilige rollator lopen zonder dat ze het zelf weten. Daarom is goed onderhoud belangrijk vooral voor eigen veiligheid. Uit onderzoek is ook naar voren gekomen dat onveilige rollators de kans op valincidenten verhoogd. Daarom moet voor deze kwetsbare doelgroep veiligheid en preventie veel aandacht krijgen.’’

Om die reden organiseert WelCom Careshop te Zeist van 19 juni tot 22 juni een gratis rollator APK tijdens de mobiliteitsdagen. De rollator wordt gratis nagezien op veiligheid en afstelling. Wanneer er gebreken zijn worden deze direct verholpen. Kleine gebreken zoals afstelling is gratis maar als er dingen vervangen moeten wordt vooraf een prijs indicatie gegeven. U krijgt een gratis rollator mee ter vervanging als deze niet direct gerepareerd kan worden.

Terwijl u wacht krijgt u een kop koffie of thee. U kunt ook een kijkje gaan nemen in onze uitgebreide assortiment aan hulpmiddelen waaronder ook natuurlijk rollators.

WelCom Careshop
Voorheuvel 75
3701 JD Zeist
Telefoon. 030 – 697 78 73.

Meer informatie: de Nieuwsbode Zeist

Geen opmerkingen: