woensdag 21 januari 2009

Alzheimer Café Zutphen organiseert wandelingen

Het Alzheimer Café in Zutphen opent woensdag 21 januari het nieuwe seizoen. In maandelijkse bijeenkomsten komen achtereenvolgens de diagnose, de gevolgen van de diagnose 'dementie' voor partner en familie en het bespreekbaar maken ervan aan de orde. Ook de behandelmogelijkheden, medicatie en het effect van de ziekte op het bewegingsapparaat komen aan de orde. De bijeenkomsten in het Alzheimer Café beginnen om 19 uur. Er is ook gelegenheid tot het stellen van vragen.

Meer informatie 06 46540141 of Alzheimer Café Zutphen.

Daaraan gerelateerd zijn de wandelingen met dementerenden, partners en vrijwilligers van Alzheimer Nederland, die elke derde zondag van de maand worden gehouden. Rolstoelers en mensen met rollator zijn daarbij ook welkom bij de stadswandelingen. Deelname is gratis, maar consumpties komen voor eigen rekening.

Voor informatie over de wandelingen kan worden gebeld met
Coby van der Stouwe (0575 520498)

deStensor

1 opmerking:

L. van Blijswijk zei

Wat leuk dat dit georganiseerd wordt voor die mensen, de ouderenzorg gaat echt vooruit qua entertainment voor de ouderen onder ons en dat is echt fijn om te zien! Afleiding van de ziekte die de mensen hebben is altijd goed, ik hoop daarom ook dat de mensen het heel leuk hebben gehad. Mijn oma is hier naartoe geweest en ze heeft ervan genoten!