dinsdag 28 mei 2013

Nieuw: boek van de Rollatordoker Frank de Boer

De rollator is een geweldig loophulpmiddel waar de gebruiker letterlijk veel steun aan heeft. Voor velen is de rollator geen teken van invaliditeit maar juist een uitkomst.

Het boek 'De rollator, mijn beste vriend?' bevat veel nuttige informatie over de rollator en het juiste gebruik ervan. Het is geschreven voor iedereen die er beroepsmatig bij betrokken is, maar vooral voor een ieder die een rollator heeft of er binnenkort een gaat kopen.

Het rollatorboek wil een belangrijke bijdrage leveren aan het terugdringen van het aantal valpartijen met dit loophulpmiddel.

Het boek is nu overal te koop of te bestellen.

Koop dit boek voor uzelf of uw partner of koop het voor je vader, moeder, oom, tante of buurvrouw. 'Laat ze niet vallen'!

Andre Rouvoet, bestuursvoorzitter Zorgverzekeraars Nederland, is blij met dit initiatief. Hij hoopt dat dit boek door velen wordt gelezen en dat het zal bijdragen aan een betaalbare zorg en het welzijn van ouderen.


Rollatordokter Frank de Boer

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Prima Boek met goede en bruikbare informatie over rollators. Bij Mediweb hebben we er al een aantal aan de man gebracht.

Carla zei

Dit is inderdaad een erg nuttig boek. Bij Orthocor verwijzen wij rollator gebruikers regelmatig naar dit boek.